Bel ons op

06-14472391 (Friso)
06-51497403 (Gerrit)

Mail ons

info@afbouw-centrum.nl

AfBouw-centrum vindt de juiste oplosing voor een jarenlang probleem!

Ze willen het wel van de daken schreeuwen. Trots zijn ze, Gerrit Medema en Friso Koorn, terecht ook. De beide eigenaren van AfBouw-Centrum uit Assen hebben enkele weken geleden een patent toegewezen gekregen op hun oplossing voor een tijdrovende klus in de renovatie – en sanitaire wereld. “Snel werken gaat soms ten koste van de kwaliteit, maar dat is nu zeker niet het geval. Met name voor aannemers en opdrachtgevers is wat we nu hebben ontwikkeld, echt een uitkomst”

Onze afschotmal is een even eenvoudige als briljante oplosing” Zonder er al te geheimzinnig over te doen, AfBouw-Centrum heeft een afschotmal ontwikkeld. Een mal die op eenvoudige wijze afschot creëert met het gebruik van vloeibaar cement. Ideaal bij het aanleggen van een douchevloer. “Zo op het oog lijkt het wellicht erg eenvoudig, maar wij eten goed, hoeveel tijd een vloerenlegger kwijt is met afschot,” vertel Gerrit. “Om nog maar te zwijgen over de fysieke ongemakken, want de hele dag op je knieën werken is zwaar en belastend. Door het gebruik van onze mal bespaar je niet alleen heel veel tijd, je krijgt ook nog eens een schone en op afschot gegoten douchevloer. 

“Daar komt bij dat de mal herbruikbaar is,” neemt Friso over. “Bij grotere nieuwbouw- of renovatieprojecten kan er doorgepakt worden. We werken samen met diverse opdrachtgevers en voor renovatie van woningen is tijd ook een kostbare factor. Door onze afschotmal kan een renovatie van een badkamer aanzienlijk in tijd verkort worden. Heb je tweehonderd woningen te renoveren, reken maar uit hoeveel tijd je bespaart.”

 

AFBOUW-CENTRUM ALS SPECIALIST IN VERKOOP EN ADVIES VAN AFBOUWMATERIALEN
Gerrit en Friso zijn beide jarenlang werkzaam geweest in bouw en industrie. Ze merkten dat er op het gebied van meedenken richting de vakman nog wel wat verbeterd kon worden. “We zijn met AfBouw-Centrum in een verlengstuk voor de aannemer/opdrachtgever” zegt Gerrit. “Hoe groot of klein het project ook is, wij adviseren en denken meei noplossingen. “Zo zijn we beiden altijd geweest,” beaamt Friso. “We zijn voortdurend bezig met het verzinnen van oplossingen op vraagstukken waar in eerste instantie geen antwoord op is.

AfBouw-Centrum biedt meer dan een doorsnee bouwmaterialenhandel. 

TEGELVAST.NL EN RVSBEVESTIGINGEN.NL
Om nog maar een voorbeeld te noemen: Loszittende tegels in de badkamer worden eenvoudig hersteld met een speciaal ontwikkelde injectiehars van Tegelvast. Tegelvast is onderdeel van AfBouw Centrum en puur bezig met het bijdragen van oplossingsgerichte afdichtingen, harsen en coatings. Ook RVSbevestigingen valt onder AfBouw-centrum; met een hoogwaardig assortiment van rvs-bevestigingsmaterialen. Zowel Tegelvast als RVSbevestigingen passen goed onder de vlag van AfBouw-Centrum, in alles wordt nagedacht over oplossingen en dat is precies waar wij voor staan. AfBouw-Centrum is gevestigd in Assen aan de Dr. A.F. Philipsweg 3a. Voor elke vakman, aannemer en opdrachtgever staan ze klaar Informeren naar wat ze voor u kunnen betekenen, kan via info@afbouw-centrum.nl